среда, 20 июня 2018 г.

ВОЛНОВАСЬКИЙ РАЙОННИЙ КОМІТЕТ СПУ ПЕРЕЙШОВ В ОПОЗИЦІЮ ДО КЕРІВНИЦТВА СПУ!


ОФІЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

ВОЛНОВАСЬКИЙ РАЙОННИЙ КОМІТЕТ СПУ ПЕРЕЙШОВ
В ОПОЗИЦІЮ ДО КЕРІВНИЦТВА СПУ!

20 червня 2018 року відбулось засідання Волноваського районного комітету Соціалістичної партії України, на якому було розглянуте питання про перехід у внутрішньопартійну опозицію до керівництва СПУ.
Перший секретар Волноваського районного комітету СПУ Мануйленко С.В. повідомив про наступне.
13 червня 2018 року виповнився один рік з моменту винесення рішення Вищого адміністративного суду України від 13 червня 2017 року, яким поставлено остаточну крапку у трирічній тяганині СПУ з органами державної реєстрації. З моменту проголошення набуло чинності рішення першої інстанції від 22.01.2015 р, яким, зокрема:

1. Дії органів Міністерства юстиції України щодо відмови у реєстрації рішень ХХ з’їзду СПУ від 21.06.2014р. визнано незаконними.
2. Зобов’язано орган реєстрації взяти до відома зміни у складі керівних органів СПУ та зміни до Статуту СПУ.
Виходячи з вищенаведеного, у відповідності з рішеннями ХХ позачергового з’їзду СПУ:
1. Припинено повноваження Устенка П. І. як Лідера Соціалістичної партії України.
2. Відновлено дію Статуту СПУ в редакції 2011 року.
Але не зважаючи на рішення суду рейдери продовжують проводити свої зборища, називаючи їх «з’їздами».
Щоб вирішити питання захисту СПУ від спроби рейдерського захвату Головою СПУ обрано народного депутата України Капліна С.М.
За цей час було проведено під стінами Мінюсту лише одну акцію протесту.
Невідомо, чи було подано скаргу до Європейського суду з прав людини, оскільки держава в особі Мінюсту не виконує рішення суду.
Рейдери, використовуючи реєстри Мінюсту вже «замінили» керівника Донецької обласної організації СПУ. Склалося враження, що ця обставина мало турбує керівництво СПУ, бо ніяких заяв з цього приводу зроблено не було. Тільки Волноваський районний комітет СПУ опублікував свою позицію на інформаційній сторінці.
Поширюється інформація про те, що необхідно протриматися до 2019 року, тобто до президентських виборів.
Водночас стала відома інформація про позбавлення керівних посад Садового М.І. та Левцуна В.І., людей, які робили все, щоб виграти судове рішення.
Враховуючи вищевикладене, пропонується прийняти рішення про перехід в опозицію до керівництва СПУ на чолі з Капліним С.М.
Необхідно прийняти відповідну заяву Волноваського районного комітету СПУ про перехід в опозицію.
Секретар з питань захисту прав інвалідів, сім’ї та молоді Волноваського районного комітету СПУ Мануйленко Л.В. у своєму виступі підтримала доповідь Першого секретаря Волноваського районного комітету СПУ Мануйленка С.В.

На засіданні Волноваського районного комітету СПУ постановили:
1. Перейти у внутрішньопартійну опозицію до керівництва СПУ на чолі з Капліним С.М.
2. Прийняти заяву Волноваського районного комітету СПУ «Про перехід в опозицію до керівництва СПУ» на мові оригіналу (додається).
3. Доручити Першому секретарю Волноваського районного комітету СПУ Мануйленку С.В. підписати відповідні документи щодо створення внутрішньопартійної опозиції з іншими партійними комітетами СПУ, якщо виникне така потреба.

Комментариев нет:

Отправить комментарий