пятница, 25 января 2019 г.

В райкоме призвали Центризбирком не регистрировать Киву кандидатом в Президенты от СПУ!


В райкоме призвали Центризбирком не регистрировать Киву 

кандидатом в Президенты от СПУ!


Волновахский районный комитет Социалистической партии Украины направил обращение в Центральную избирательную комиссию с призывом не регистрировать Илью Киву кандидатом в Президенты Украины от СПУ. Есть решение Высшего административного суда Украины от 13 июня 2017 года, которое опубликовано в Едином госреестре судебных решений и действительно до сего дня. Этим решением обязано Министерство юстиции Украины принять к сведению информацию (а значит, и совершить соответствующие регистрационные действия!) об изменениях в Уставе и руководящих органах СПУ, принятых ХХ Съездом Социалистической партии Украины.

Господин Кива не может быть Председателем СПУ! Лица избранные в руководящие органы партии ХХ Съездом СПУ и которые должны по судебному решению быть зарегистрированы Минюстом в соответствующем реестре никакого съезда 20 января 2019 года не организовывали, не проводили и никого кандидатом в  Президенты Украины не выдвигали! Регистрация Кивы как кандидата в Президенты Украины от СПУ будет незаконна, поскольку она противоречит судебному решению!
Текст обращения приведен ниже на языке оригинала. 


                                                                                                Голові Центральної виборчої комісії
                                                                                                Сліпачук Т.В.
                                                                                                пл. Лесі Українки, 1, м. Київ, 01196




Шановна Тетяна Володимирівна!

20 січня 2019 року засоби масової інформації, зокрема, сайт «Українська правда», повідомили, що нібито в цей день відбувся з’їзд Соціалістичної партії України, на якому, цитуємо: «Соціалістична партія України висунула свого голову Іллю Киву кандидатом у президенти на чергових виборах 2019 року».
У зв’язку з цим повідомляємо, що реєстрація гр. Киви І.В. кандидатом на пост Президента України через з’їзд СПУ буде суперечити Ухвалі Вищого адміністративного суду України від 13 червня 2017 року, ухваленої Іменем України, про залишення в силі Постанови Окружного адміністративного суду м. Києва від 22 січня 2015 року, якою зобов’язано Державну реєстраційну службу України взяти до відома інформацію про зміни до статуту та у складі керівних органів СПУ, що прийняті на ХХ з’їзді Соціалістичної партії України 21 червня 2014 року. Дана Ухвала Вищого адміністративного суду України на сьогодні є чинною, і згідно з нею гр. Кива І.В. не є й не може бути Головою СПУ. Особи ж, обрані до керівних органів СПУ ХХ з’їздом Соціалістичної партії України, та які згідно з зазначеною Ухвалою повинні були зареєстровані Мінюстом в Державному реєстрі України, ніякого з’їзду 20 січня 2019 року не проводили і нікого кандидатом у Президенти України не висували.
Вищевказана Ухвала Вищого адміністративного суду України від 13 червня 2017 року (судова справа № 826/17436/14) оприлюднена в Єдиному державному реєстрі судових рішень http://www.reyestr.court.gov.ua
Отже, якщо гр. Кива І.В. буде зареєстрований ЦВК кандидатом на пост Президента України через з’їзд СПУ, то така реєстрація буде незаконною, оскільки вона суперечить Ухвалі Вищого адміністративного суду України від 13 червня 2017 року, ухваленої Іменем України.
Враховуючи викладене, просимо відмовити гр. Киві І.В. в реєстрації кандидатом на пост президента України на виборах 2019 року через з’їзд Соціалістичної партії України.

З повагою,

Перший секретар Волноваського 
районного комітету СПУ                                                С.В. МАНУЙЛЕНКО

   


Комментариев нет:

Отправить комментарий