вторник, 9 мая 2017 г.

З Днем Перемоги, пам’яті та примирення!

З Днем Перемоги, пам’яті та примирення!


Дорогі співвітчизники, шановні друзі, ветерани Другої світової війни!


72 роки відділяють людство від найбільшої, найкривавішої війни, у якій народи антигітлерівської коаліції ціною десятків мільйонів життів найкращих своїх синів і дочок захистили світ від жахіть нацизму.
Ми безмежно горді від того, що достойне місце серед переможців по праву належить Українському народові.
У котре осмислюючи, якою важкою ціною здобуто Велику Перемогу, ми низько вклоняємося пам’яті тих, хто поліг на полі брані, усім безневинним жертвам жорстокої бойні, висловлюємо вдячність учасникам війни й трудівникам тилу, які винесли на своїх плечах тягар воєнних лихоліть і відбудували Україну в не менш тяжкі повоєнні роки.

Подвиг воїнів-визволителів гідно продовжують українські солдати, захищаючи нашу Вітчизну на Сході країни.
Сьогодні, коли в результаті підлої, цинічної агресії з боку «північного сусіда» знову гинуть наші воїни і мирні люди, з особливою гостротою постає значення миру. Як і розуміння істини, що війну розпочинають безвідповідальні правителі, але зупиняють – народи.
Натомість історія свідчить, що рано чи пізно злочинні призвідники війни постають перед Судом народів. Кожного з них чекає свій Нюрнберг. Так було і так буде!
Шановні співвітчизники, сердечно вітаємо вас з 72-ю річницею Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, з Днем пам’яті та примирення.
Бажаємо вам мирного неба, доброго здоров’я і щасливого довголіття, твердої, незламної віри в те, що в усіх наших родинах зрештою запанує злагода й достаток, адже одвічне прагнення Українського народу до миру і незалежності - запоруки кращого життя є непереможним!


Лідер Соціалістичної партії України                                      Володимир ЛЕВЦУН

Голова Соціалістичної партії України                                      Микола САДОВИЙ



ДЖЕРЕЛО: Офіційний сайт Соціалістичної партії України
http://socparty.com.ua/


Комментариев нет:

Отправить комментарий