понедельник, 21 января 2019 г.

Соціалістична партія Україна не висувала Ківу у президенти України

Соціалістична партія Україна не висувала Ківу у президенти України




У ЗМІ появилася інформація, що 20 січня 2019 р. ніби то Соціалістична партія України висунула І.Ківу кандидатом у президенти. 

Політвиконком Політради Соціалістичної партії України повідомляє, що І.Ківу Соціалістична партія України кандидатом у президенти не висувала. На з’їзді партійного активу СПУ, який відбувся 12 січня 2019 р. була прийнята постанова, де визначені завдання на поточний момент; в разі реєстрації кандидатом в президенти Олександра Мороза підтримати його кандидатуру; провести консультації з керівництвом зацікавлених партій стосовно створення єдиної політичної лівоцентристської європейської платформи; відмінити рішення попереднього з’їзду про обрання Головою СПУ С.Капліна.


Одночасно Політвиконком повідомляє, що І.Ківа ніякого відношення до Соціалістичної партії України та її структур не має. В «Українській правді» повідомлялося, що «екс-радник міністра внутрішніх справ Арсена Авакова Ілля Кива створив напівзаконне формування з ветеранів АТО "Безпека життя" на базі Нацполіції» та «очолює громадську організацію "Всеукраїнський союз ветеранів АТО", до якої входять працівники гібридного воєнізованого відділу охорони» і ймовірно дав назву так званої Соціалістичної партії України. За його Статутом він призначає керівників обкомів. 



Про войовничість такої псевдоСПУ свідчать непоодинокі факти. Зокрема, І.Ківа призначив керівником такого угрупування у Херсоні Кирила Стремоуса, який ніколи до СПУ не вступав і не обирався першим секретарем Херсонського обкому. За повідомленням «Української правди» та речниці поліції Херсону Ірини Атаманенко 18 січня 2019 р. цей псевдо перший секретар обкому влаштував стрільба та розсіяв сльозогінний газ у Херсонському прес центрі «Новий день». 

Соціалісти Херсонщини на звітно-виборній конференції обрали обласний комітет, бюро обкому, а першим секретарем обкому Тетяну Одінцову, якою вона є і нині.

Чи знають про вказані факти керівники держави? Знають, бо вони систематично інформовані про такі злочинні дії.

Микола САДОВИЙ,
Голова Соціалістичної партії України,
Голова Політвиконкому Політради СПУ


Джерело: https://www.facebook.com/profile.php?id=100015141943372&fref=hovercard&hc_location=chat



Комментариев нет:

Отправить комментарий