пятница, 5 июля 2019 г.

Соцпартія розпочинає підготовку документів до Європейського суду з прав людини


Соцпартія розпочинає підготовку документів
до Європейського суду з прав людини


Відбулося чергове засідання Політвиконкому Політради Соціалістичної партії України, де розглянуто питання про оцінку ситуації в зв’язку з виборчою кампанією народних депутатів України. За результатами обговорення прийнято відповідну заяву Політвиконкому Політради СПУ http://socparty.com.ua/index.php/press/news/466-466.

В цілому простежується високий прагматизм політичних партій в боротьбі за відсотки прихильників та осіб, що прагнуть стати народними депутатами будь-якими способами та засобами.



Станом на 05 липня 2019 р. немає відповіді від Президента України на наше звернення http://www.socparty.com.ua/index.php/press/news/463-463
Влада, як і раніше, потурає рішення ВАСУ щодо взяття до відому змін до Статуту СПУ та керівництва. За одну ніч Кива з’являється в «опозиційній платформі», а замість нього в ЄДР записується Чередниченко без зібрання будь-якого з’їзду. Натомість до ЦВК подаються документи про висунення від СПУ Онищенка (див. http://socparty.com.ua/index.php/press/news/465-465) та Бутиріної. Небачений в Україні цинізм до політичних партій.

Виходячи з ситуації розпочато підготовку документів до Європейського суду з прав людини.

За матеріалами Політвиконкому СПУ

Комментариев нет:

Отправить комментарий